dinsdag 1 juni 2010

i've been tagged!

De lieve Suzanne van Deltacephei heeft mij getagged (who else would tag me, haha!)

En het is dus de bedoeling dat ik 5 random facts opschrijf.

1. Ik ben op dit moment bezig om met school en met mijn werk iets te regelen zodat ik verder kan met mijn HBO opleiding. Mocht dit niet lukken moet ik stoppen, dit zorgt voor veel stress, verdriet en weinig updates op mijn blog ;)

2. Ik ga aanstaande zaterdag een Lila scooter kopen! Ik heb enorm lang lopen wikken en wegen welke kleur ik zou doen, maar uiteindelijk ga ik voor deze!

3. Hoewel ik inmiddels al ruim 3 jaar met daklozen & verslaafden werk ben ik ook opgeleid tot iets anders! Ik ben namelijk piercster! Ik heb bijna 2 jaar in een tattoo & piercing zaak gewerkt in hartje Amsterdam. Hier ben ik mee gestopt omdat het een heel moeilijk wereldje is, veel afgunst en haat onderling en ik was pas 16/17 toen ik daar in belandde. Bovendien was het niet te combineren met mijn school.
Ik heb een enorme liefde voor tattoos en piercings. Op dit moment heb ik geen piercings (alleen in mijn oren), wel heb ik 4 tattoos. De volgende 2 heb ik al helemaal uitgewerkt in mijn hoofd =).

4. Misschien niet zooo random, maar ik ben ontzettend verliefd =) Hij heet Botte, is 22 jaar oud en we zijn nu 8 maandjes samen. Hij woont opzichzelf met zijn kat Nina en hij werkt als vrachtwagenchauffeur. Vrachtwagens en auto's vindt hij dan ook geweldig! Wat wel een leuk random feitje is, is dat zijn vader en ik al ruim 2 jaar collega's zijn! Hij heeft ons gekoppeld!


5. Hoewel ik make-up verslaafd ben heb ik bijna nooit oogschaduw op. Verder dan een lijntje eyeliner en wat mascara kom ik niet!
Zo dat waren mijn 5 random facts. Omdat ik denk dat iedereen inmiddels is afgehaakt op mijn blog tag ik niemand :p
Liefs, Charmain4 opmerkingen:

 1. Ik ben er nog hoor! Die scooter is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik lees ook nog steeds:)

  je schrijft leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ook :) Leuke weetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat doe je dan met al die make up haha? Je koopt zoveel mooie (en ook dure vaak!) spullen!

  BeantwoordenVerwijderen