maandag 14 juni 2010

Bladiebla

Hooi Allemaal,

Even een kleine update..

Ik heb m'n scooter! Hij is prachtig! De kleur zit tussen paars en lila in, als de zon er op schijnt heeft hij een roze gloed!

Ik krijg enorm veel reacties erop, als ik bij het stoplicht sta en dergelijke. Hij staat in onze voortuin en we zien regelmatig mensen stoppen om er even naar te kijken, en vervolgens lopen ze snel door omdat onze hond als een idioot begint te blaffen als iemand te dicht bij onze tuin komt.
Hij heeft wel een enorm irritant piepgeluidje als ik hem niet snel genoeg op slot zet, wanneer ik hemw el op slot zet, of als iemand er aan komt. Maar dat is wel handig, zo vergeet ik hem nooit op slot te zetten, en het alarm schrikt mensen echt wel af.

Ook grappig, ik wou hem op slot zetten met de afstandsbediening, maar drukte perongeluk het derde knopje in. Ik wist niet waar deze voor is. But now I know. Als je op het derde knopje drukt, start hij automatisch! Zo grappig! Ik schrok me wel rot de eerste keer..

Verder ben ik nog steeds druk bezig met alles uitzoeken voor school, dat wil niet echt opschieten. Ook werk ik erg veel de laatste tijd.. En de rest van de tijd zit ik bij mijn vriendje..

Erg veel tijd om te bloggen is er dus niet.. :( Hopelijk ga ik over een tijdje een nieuwe camera kopen zodat het wat makkelijker wordt om foto'tjes te maken en dergelijke.

Eind juni ga ik ook nog naar Londen met 2 vriendinnen, dus dan krijgen jullie natuurrrlijk een shoplogje =)


Liefs, Charmain

5 opmerkingen:

 1. Hij is zoooo pretty! <3
  En wat vet een knopje om hem te starten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is echt heel mooi! En super leuk om mee te rijden als het zonnetje schijnt! Jammer dat dat nu niet het geval is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat is 'ie pretty! Je maakt helemaal de blits joh ;) Hahaha :d

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent getagd. Hopelijk had je een fijne tijd in londen?

  http://prinsesprikbordjeskasteel.blogspot.com/2010/07/tag-sweet-blog-award.html

  BeantwoordenVerwijderen