maandag 26 juli 2010

The make up store!

Hoi!

Mooi he? Maar wat is het?

Het zijn mijn blushes van The make up store!
Deze winkel zit sinds kort in Amsterdam, vlak naast de MAC pro store! Beetje een gekke plek, maar oke.

Inmiddels ben ik hier een paar keer langs geweest en bevalt de winkel me erg goed! Op het eerste zich denk je, mwah.. Maar als je eenmaal gaat swatchen wil je alles hebben!

En ze nemen de tijd om je op te maken, wat ik ook erg fijn vind. Bij MAC is het hier gewoon te druk voor soms.



Links is Terra rechts is Shimmer Dynasti.
Beide ontzettend gepigmenteerd, Terra is een echte Terra kleur en moet ik ontzettend voorzichtig mee doen met mijn blanke huidje. De Shimmer Dynasti heeft een hele koele ondertoon, een beetje lila achtig. Heel apart, soms heb ik een beetje moeite met het opbrengen van deze blushes, door de sterke pigmentatie, of door de koele ondertoon.
Maar prachtig zijn ze wel, als je ze goed aanbrengt.



Dan heb ik nog 2 lipsticks van dit merk. Ik had namelijk in het M magazine een liplook gezien die ik perse wou hebben. De lipsticks kan ik natuurlijk ook apart dragen.
De lipsticks bevallen erg goed, ze zijn lekker creamy. Helaas is de lichte iets te creamy. Dit is namelijk mijn 2e al, en beide zijn ze afgebroken. De eerste ben ik mee terug gegaan, maar na een dag was deze ook al weer gebroken.. Heel vreemd.

Links is Trip rechts is Peachy.




Voor de look die ik wou werd mij ook dit lippotloodje aangeraden. Dit is het eerst lippotloodje wat ik ooit heb aangeschaft maar hij bevalt erg goed! De kleur heet Natural.



Swatches. Boven alles door elkaar, links het potloodje, dan trip en als laatste peachy.

Voor de blushes betaal je €18, voor een lipstick rond de €16 als ik het me goed herinner. Het lip potloodje was €15.

Verder heb ik nog een losse oogschaduw van dit merk die ik als eyeliner gebruik, maar daar komt nog een blogje over.

Zoals ik al zei, de producten zijn erg mooi, maar je moet er wel echt even tijd in steken om alles te swatchen etc. De producten zijn aan de prijs (ongeveer gelijk aan MAC) maar de kwaliteit is erg goed.


Liefs, Charmain

zaterdag 17 juli 2010

Verwend nest.

Hoii!

De afgelopen week ben ik ontzettend verwend door mijn vriendje. Echt belachelijk gewoon! Maar als meneer iets in zijn hoofd heeft kan ik het er ook niet meer uit praten, en dus schrijf ik er maar over. Misschien voel ik me dan iets minder verwend?

Als eerst heb ik gisteren iets gehad wat ik al ontzettend lang wou..

Kenzo Amour in de roze fles. Zo een heerlijk luchtje. Eerlijk gezegd liep ik Kenzo altijd voorbij, het zag er leuk uit, maar dat was het dan ook wel. Tot ik een proefje kreeg bij de douglas van deze beauty. Hij ruikt zooo heerlijk, warm, zwoel, sterk. Precies waar ik van hou! Jummey!


Verder kreeg ik een nieuw bedeltje voor aan mijn Thomas Sabo armband. Beetje een slechte foto, maar het was dan ook een snelle twitpic ;). Het is een sleuteltje (mijn vriend vind mijn tattoo van mijn sleutel prachtig, en vond deze er bij passen) met een inimini hartje.

Voor mijn verjaardag afgelopen november heb ik een Thomas Sabo armband gehad met bedeltjes, en ik krijg geregeld nieuwe bedeltjes van mijn vriendje. Thomas Sabo wordt verkocht in de bijenkorf en sinds kort ook bij sommige v&d's. In Amsterdam is ook een winkel. Inmiddels heb ik 7 bedels aan mijn armband hangen, een ketting met bedel en een ring van Thomas Sabo. Vinden jullie het leuk om daar ook eens een update van te lezen?


Verder, Essence goodddiees! We waren bij Kruidvat omdat meneer gel nodig had, en toen was er 3 halen 2 betalen van Essence. En ik heb al heeel lang geen Essence gekocht, maar ik vond de blush in box zooo cute, toend acht ik, ach dan probeer iknog wat uit. En dus stopte ik ze in het mandje, en me vriend zei: 'Je krijgt het wel van mij mop!' Normaal gesproken voel ik me heel ongemakkelijk als mijn vriend/moeder/vader wie dan ook make-up voor me koopt, gezien mijn redelijk dure smaak. Maar dit vond ik niet zo erg..
Maar, mijn vriend is natuurlijk niet op de hoogte van de verschillende merken. Hij heeft met kerst een Chanel blush voor me gekocht en is wel eens mee geweest naar The make up store. Bij de kassa was het dan ook HILARISCH om mijn vriend te zien.
Toen de make-up prijzen op het schermpje kwamen keek hij heel verbaasd en schoot in de lach, hij dacht dat de blush rond de €20 zou kostten, en hij voor alles ongeveer €50 kwijt zou zijn. I.p.v. de €8 die hij nu kwijt was. We hebben samen eventjes in een deuk gelegen.


De blush die ik zo graag wou hebben omdat hij zo lijkt op de Benefit box powders.


Swatches! Kijk die lila lipgloss, hoe tof! Nooit verwacht dat er zoveel pigment in zat. De andere lipgloss is dan ook wat ik van Essence gewend ben, kleurloos (wel een lekker geurtje!).
En rechts de blush, hij is heel licht met wat mooie glittertjes erin. Hij werkt trouwens perfect over een iets te hard aangezette blush! Maar qua kwaliteit natuurlijk niet te vergelijken met Benefit.
Nou, zeg het maar mensen. 'Charmain, je bent een verwend nest!'
Liefs, Charmain




donderdag 15 juli 2010

MAC In the groove!

Hello, again!

Jaha, ik heb een zooitje foto's op de computer gezet, dus verwacht een aantal updates ;)

MAC heeft weer eens een nieuwe collectie uitgbracht, en wat voor een. Rond iedere zomer komt er een minerale lijn, waaronder dus de Mineralize skinfinshes (MSF's). Deze zijn altijd ontzetten gewilt! Ze zijn dan ook prachtig om naar te kijken en geven en prachtige gloed =)

Maar helaas, gezien mijn vettige huid moet ik voorzichtig zijn met deze MSF's. Ik heb er 3, maar die worden nauwelijks gebruikt.
Maar deze collecties komen ook vaak uit met blushes! En mineralize blushes vind ik geweldig =) Ze hebben wel een 'sheen' eroverheen maar niet een enorme glans.

En dus is er eentje stiekem met mij mee naar huis gekomen!


Happy Together. Niet wat je verwacht had van me hea? Normaal gezien koop ik alleen roze blushes, met een 'peachy' uitzondering hier en daar. Maar de laatste tijd heb ik een bruine tik.


Links zie je de beide helften apart geswatcht en rechts door elkaar heen. Je zou, als je wat donkerder dan mij bent, deze ook kunnen gebruiken als aparte blush en highlighter.

Ik ben er erg blij mee, maar moet hem wel voorzichtig aanbrengen =) Hij is nu nog te koop bij MAC voor €22,50!

Liefs, Charmain

dinsdag 13 juli 2010

Are you lost, darling?

Hooooooooi!

Jullie zullen wel denken, is ze verdwaald in Londen ofzo? We'll, I'm not.
Londen was super, maar ontzettend vermoeiend. Op de heen reis werder we bij de douane stil gezet, blijkbaar zat er in de bus iemand met valse papieren en iemand met enkel een verblijfsvergunning. Dit leverde bijna 2 uur vertraging op.

Maar goed, shoppen in Londen is heeeeerlijk! Ze hebben ontzetten mooie grote winkels. Vooral de Primark is heaven daar!

Helaas staat de pond niet zo voordelig en was alles dan ook erg duur.. Ik was van plan me suf te shoppen aan beauty stuff, maar kwam met erg weinig terug.. Maar wel wat Illamasqua!

Ik was al tijden benieuwd naar dit merk en ik heb het volgende gekocht!

Een powder blusher in de kleur Unrequited en een Intense lipgloss in de kleur Frenzy.

De aplicator van de lipgloss vind ik echt niet fijn, zo een plastic stukje met een gat erin waar altijd teveel of te weinig product uit komt. Maar de kleur maakt alles goed.

Kijk nou wat een prachtige kleuren! De lipgloss is SUPER intens en blijft heel lang zitten. En de blush, de blush is gewoon liefde. De eerste keer dacht ik, jeetje wat kalkerig en wat een lelijke kleur zo! Maar ik bracht hem gewoon verkeerd aan, ik draaie mijn kwast in de blush, maar dat is helemaal niet nodig. Dep je kwast zachtjes op de blush en je krijgt een prachtige kleur. Echt geweldig!
Verder was ik al maanden op zoek naar een nieuw make-up tasje. Ik neem best wat mee altijd en vele schattige make-up tasjes zijn gewoon te klein, maar andere weer te groot. En het perfecte formaat was altijd een beetje saai. Maar in Londen bij de Primark vond ik de ware.



Ik hou van zebra print! En dus heb ik deze beauty mee naar huis genomen en zijn we samen erg gelukkig.
Liefs, Charmain