maandag 26 juli 2010

The make up store!

Hoi!

Mooi he? Maar wat is het?

Het zijn mijn blushes van The make up store!
Deze winkel zit sinds kort in Amsterdam, vlak naast de MAC pro store! Beetje een gekke plek, maar oke.

Inmiddels ben ik hier een paar keer langs geweest en bevalt de winkel me erg goed! Op het eerste zich denk je, mwah.. Maar als je eenmaal gaat swatchen wil je alles hebben!

En ze nemen de tijd om je op te maken, wat ik ook erg fijn vind. Bij MAC is het hier gewoon te druk voor soms.Links is Terra rechts is Shimmer Dynasti.
Beide ontzettend gepigmenteerd, Terra is een echte Terra kleur en moet ik ontzettend voorzichtig mee doen met mijn blanke huidje. De Shimmer Dynasti heeft een hele koele ondertoon, een beetje lila achtig. Heel apart, soms heb ik een beetje moeite met het opbrengen van deze blushes, door de sterke pigmentatie, of door de koele ondertoon.
Maar prachtig zijn ze wel, als je ze goed aanbrengt.Dan heb ik nog 2 lipsticks van dit merk. Ik had namelijk in het M magazine een liplook gezien die ik perse wou hebben. De lipsticks kan ik natuurlijk ook apart dragen.
De lipsticks bevallen erg goed, ze zijn lekker creamy. Helaas is de lichte iets te creamy. Dit is namelijk mijn 2e al, en beide zijn ze afgebroken. De eerste ben ik mee terug gegaan, maar na een dag was deze ook al weer gebroken.. Heel vreemd.

Links is Trip rechts is Peachy.
Voor de look die ik wou werd mij ook dit lippotloodje aangeraden. Dit is het eerst lippotloodje wat ik ooit heb aangeschaft maar hij bevalt erg goed! De kleur heet Natural.Swatches. Boven alles door elkaar, links het potloodje, dan trip en als laatste peachy.

Voor de blushes betaal je €18, voor een lipstick rond de €16 als ik het me goed herinner. Het lip potloodje was €15.

Verder heb ik nog een losse oogschaduw van dit merk die ik als eyeliner gebruik, maar daar komt nog een blogje over.

Zoals ik al zei, de producten zijn erg mooi, maar je moet er wel echt even tijd in steken om alles te swatchen etc. De producten zijn aan de prijs (ongeveer gelijk aan MAC) maar de kwaliteit is erg goed.


Liefs, Charmain

2 opmerkingen: