vrijdag 3 september 2010

Kiko deel 2!

Hooi!

Bij de Kiko heb ik flink ingeslagen, de blushes waren natuurlijk niet alles. We beginnen met de lipsticks!


Zoals je op de foto kan zien heb ik 3 verschillende 'types' lipsticks gekocht.
De linker is een 'creamy' lipstick. Wat vervelend is, is dat ze allemaal een nummer hebben, geen naam. Dat vind ik altijd wel leuk en makkelijker te onthouden! De tube is een soort rubber, wat Nars bijvoorbeeld ook heeft. Deze lipstick is wat hij zegt, creamy, met een mooie glans. Deze lipstick was rond de 4 euro. Ik heb hem ni de kleur #398.

De twee middelste lipsticks hebben niet een speciale finish, die zijn verschillend. Maar je herkent deze aan de belachelijke prijs van €2. Maar de kleuren van de 2 euro lipsticks zijn niet super. Daarom heb ik er maar 2. Deze lipsticks zijn ook wat droger, maar wat verwacht je voor die 2 euro. De verpakking is gewoon plastic. Ik heb deze in #11 & #96.

De laatste is een glimmende rode huls. Deze was iets duurder. Ik geloof rond de €6. Dit is dan ook wel de fijnste die er tussen zit. Op de lippen doet hij me een beetje denken aan een slimshine van MAC. Heel creamy, en zo glimmend als een gloss. Dit is #200

#398, #11, #96 & #200
En dan nu de eyeliners!

Van links naar rechts;
Glamorous eye pencil #407
Precision eyeliner
Automatic waterproof eyelinerHet gewone oogpotlood heb ik in een blauwe kleur genomen. Deze was rond de €4. Tsja, wat zal ik er is over zeggen? Het is een prachtige kleur, maar niet echt kwaliteit. Het is er zo af.
De precision eyeliner is een ander verhaal. Deze heeft een felttip en werkt ontzettend makkelijk! Ik krijg er een heel mooi lijntje mee! En hij blijft behoorlijk lang zitten! Ik geloof dat deze rond de €6 was.
De waterproof dan. Supermakkelijk om mee te werken, echt heel fijn. En misschien is ie wel waterproof, maar olie proof niet. Ik heb een evttige huid, dus ook op mijn oogleden. Aan het eind van de dag zit er behoorlijk wat zwart in mijn 'crease' Ik denk als ikd aar ook wat bij poeder gedurende de dag dat deze ook goed zal blijven zitten. Deze was ook rond de €6.

Kiko is dus moeilijk de beoordelen qua kwaliteit. Het ene product vind ik super, terwijl ik bij de ander denk 'Tsja, ook €4 voor niks." Maar goed, dat is maar €4..

Ik heb ook nog 2 lakjes gekocht bij Kiko, misschien komt daar ooit nog eens een notd mee, maar dat zien we dan wel ;)

Liefs, Charmain

P.s. Vergeet de winactie niet ;)

2 opmerkingen: