vrijdag 29 oktober 2010

Accesoires

Hoi allemaal,
De laatste tijd heb ik wat dingetjes besteld via internet, eens iets anders dan make-upjes!
Als eerste deze ring van http://www.ydeltuyt.nl/ (hoe geweldig is die naam?)!
Deze ring heet 'Chunky Stone ring' en dat is ie ook! Pff, wat een joekel zeg! Niets iets wat ik zomaar iedere dag zal dragen :p Wel erg leuk voor een feestje. Helaas is hij iets minder knallend in het echt qua kleur. Wie weet komt er nog een foto van. Inclusief verzendkosten was ik hier zo een €12 voor kwijt.
Dan de volgende ring is van Asos.


Ik heb iets met sleutels, altijd al gehad. Ik heb er een grote tattoo van op me rug en een mooie zilveren ketting. Maar ik vond deze ring zo stoer! Alleen kan ik slecht tegen 'nep' zilver. Dan worden mijn hele vingers blauw. Daarbij, geen idee of deze past. Maar toen ik dit twitterde reageerde er een zilversmid op mijn berichtje dat zij deze eventueel wel zou kunnen namaken in het zilver, we hebben even heen en weer gemaild en ik besloot de ring te bestellen. Vind ik hem nou prachtig in het echt, dan laat ik hem namaken. Mocht dit zo zijn, dan horen jullie hier uiteraard meer over!
Voor deze ring was ik inclusief verzendkosten zo een €10 kwijt. Hij moet nog binnenkomen.
En om in de ringen sferen te blijven..

Wat een schatje heh? De ring kan je aanpassen. Lijkt me super voor een feestje! Op http://www.etsy.com/ gekocht voor zo een €8. Hij moet nog binnen komen, dus ik ben benieuwd!

Verder ben ik dol op haarspeldjes. Ik vind dat zo schattig!

Het volgende setje kocht ik op http://www.capricci.nl/


Hiervan kun je er ook heel veel op Etsy vinden, maar ik vond deze kleurencombinatie het mooist. Ik vond ze erg duur, inclusief verzendkosten was ik bijn €17 kwijt. Maar ik vind ze wel echt prachtig. Dit is echt zoiets wat mijn dag een beetje extra speciaal maakt als ik zoiets in m'n haar heb. Ik hoop dat de kwaliteit goed blijft, dat is afwachten.

Bij de ringen schrijf ik 'leuk voor een feestje'. Ik heb voor 'dagelijks' namelijk mijn vaste zilveren ringen. Die zijn niet zo opvallend/makkelijk aan vast te blijven hangen. Als jullie het leuk vinden wil ik wel een blogje schrijven over mijn standaard sieraden.

Zo dat waren mijn aankoopjes.

Liefs, Charmain

1 opmerking:

  1. Hele mooie dingen! Die sleutel is ook erg leuk!

    Ik zag gisteren een ketting met een sleutel en een klavertje 4 eraan ;)

    BeantwoordenVerwijderen