zaterdag 16 oktober 2010

I failed.

I shopped.


En toch voel ik me niet schuldig. Het zijn allemaal budget producten! Natuurlijk had ik met mezelf afgesproken dit niet meer te doen, majah.


Ik was gisteren heerlijk aan het shoppen & kletsen met Angela van http://angezs.com/ Op mijn verjaardag, aankomende 3 november, zijn wij precies 10 jaar vriendinnen!


Eigenlijk wil ik haar de schuld geven van al mijn aankoopjes.
De nieuwe Max Factor foundation Xperience.


Ik was ontzettend nieuwschierig naar deze foundation. Ik had van Deltacephei, Suzanne, al een positieve review gelezen. En toen ik hem testte vond ik de substantie heel bijzonder. Deze foundation kost €17 , wat ik veel geld vind voor een drugstore foundation. Mijn moeder had toevallig een kortingsbon van €2. Een review volgt nog!

MNY, waarschijnlijk worden we doodgegooid met dit merk de komende tijd. Wat niet verkeerd is. Ik kon dit merk al vanuit Duitsland, daar is het al een tijdje. Ik heb er toen niks van gekocht omdat al mijn geld naar Kiko ging ;)Blushes 501, 301, 101.Zelfde volgorde.


Deze blushes kosten €2,99 en dat is echt geen geld, er staat alleen niet op hoeveel er in deze blushes zitten.

De pigmentatie is erg goed, er zit wel een behoorlijke 'sheen' over de blushes. Mensen met grove porieen moeten dus oppassen met deze blushes.


Een tube gloss in de kleur 397 (€1,99) en een normale gloss in de kleur 377 (€2,99).


Ik heb de kleurtjes met de minste glitters gekozen. De meeste glossjes hebben ontzettend veel glitters er in, leuk voor jonge meiden, maar niet voor mij. Sommige hebben reteveel pigment, andere bestaan uit enkel glitters.


Ik vind beide glossjes lekker aanvoelen, niet te plakkerig. Ik moet wel zeggen dat de pigmentatie van de tube niet erg goed is, op mijn lippen hoopt de kleur zich op op de randjes, en de rest wordt wat doorzichtiger.


Er zaten ontzettend veel leuke bijzondere kleurtjes tussen, ik zal er zeker nog meer aanschaffen. Ze hadden namelijk een hele bijzondere donkerpaars/zwarte met glitters (daarinv ind ik het wel weer mooi) en een met blauwe glitters of groene!Bij de kruidvat was er 2 + 1 gratis op Essence. De drops (die fantastisch werken) zijn hier in mijn winkelcentrum steeds uitverkocht, en dus nam ik vast een back up mee.En een lippotlood voor onder mijn Dior lipstick, dit is nummer 8 red blush. Ik vind dat lippotloden niet veel hoeen te kosten.


En nog een lipstick, 31 Glamour Queen. Beetje een miskoop. Volgens mij heb ik gewoon de verkeerde meegenomen.


Sephora 3 voor 10.

Dit mocht nog!


Ik hou van de matte blushes van sephora, en wou ook die met glitters wel eens uitproberen.

Ze zijn prachtig, ben blij dat ik deze nog heb meegenomen.
I've been bad & I love it.
Liefs, Charmain4 opmerkingen:

 1. Bad girl! Ik zal de schuld maar op me nemen en toegeven dat ik het slechte in je naar boven haal. And i love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker veel gekocht! Ik ben erg benieuwd naar die foundation. En ik vind die drops echt niet goed werken! Na 10 minuten die druppels erop hebben gehad, was ik mijn handen en droog ze af. Gevolg: nagellak eraf geveegd:S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij hebt lekker ingeslagen zeg :d leuke dingen, ik herhinner me nog dat ik je blog vroeger las maar dat hij toen was weggegaan kan dat? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil die drops van Essence ook, maar in de kruidvat in mijn woonplaats hebben ze hem steeds niet:S werkt dus wel goed?

  BeantwoordenVerwijderen