zaterdag 3 april 2010

Soms is het oog te hebberig.

Soms zie je iets wat je zooo graag wilt hebben, dat je er ontzettend veel voor over heb!
Dat had ik absoluut toen ik de foto's van de Guerlain Cherry Blossom Blush zag. Een prachtige blush, met roze en peach tinten, en natuurlijk een prachtige glitter roze overspray.

Oh, oh, oh wat is ie mooi! En ja, het is een overspray, maar toch, zoiets moet je hebben! En toen ik met mijn vriendje een paar dagen in Antwerpen verbleef en deze beauty in de winkel zag begon mijn hartje ontzettend snel te kloppen.
Terwijl mijn vriendje mij ongelovig aankeek toen ik met het doosje richting de kassa liep ('Ga jij serieus €45 voor een poedertje betalen? Ik wist dat je gek was, maar zo gek?') kon mijn dag niet meer stuk.

En omdat ik wist dat het een overspray was heb ik hem weken zo in mijn la laten liggen, om er iedere keer even naar te kijken. EN, om er aan te ruiken! Hij ruikt namelijk heeeerlijk!

Maar uiteindelijk werd het toch tijd om hem uit te proberen. Het kwastje wat er bij zit is zo ontzettend zacht, echt geweldig. En wat was de blush mooi, wel erg glitterachtig, maar ach, ik gebruikte hem toch in de avond voor speciale gelegenheden. Want ja, zo een blush is het.


En dit is wat er van mijn €45 is overgebleven. Vrij weinig. Als ik de blush nu gebruik moet ik, mevrouw spierwit, een behoorlijke laag opdoen wil er kleur op mijn wangen verschijnen. Don't get me wrong, de blush is mooi, heel natuurlijk en blijft goed zitten. Maar, hij laat mijn hartje niet meer sneller kloppen...


Liefs, Charmain

5 opmerkingen:

 1. Oh wat zonde van je centjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow hij ziet er zo prachtig uit in het begin, jammer dat er daarna weinig moois van over blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat er maar zo weinig bijzonders van overblijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het niet zo mooi is als dat het eruit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen